Nieuws

Nieuwsarchief

Zachtromige Hass avocado’s uit Peru

In hét avocadogebied ten Noorden en Zuiden van Lima worden onze Hass avocado’s geteeld door lokale telers. Onze Peruaanse leverancier begeleidt deze mensen en is daarbij ontzettend betrokken en doet dat met veel passie. Met oog voor zowel de teler als de natuur is het hun doel om de beste verse producten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de markt. Door middel van intensieve controle, kennisdeling, begeleiding, coaching en financiële steun wordt de kwaliteit en ook de biologische integriteit naar een hoger niveau getild. Onze leverancier geeft de gemeenschap waardevolle handvaten en kennis om te groeien en dit alles in harmonie met de natuur. Een ontzettend mooi bedrijf en we zijn er trots op dat we al jaren met deze leverancier mogen samenwerken.

IMG_3466  IMG_3444

Deze biologische Hass avocado’s hebben een rijke en zachtromige smaak en zijn van uitstekende kwaliteit die we tot oktober kunnen leveren. Op dit moment beschikken we vooral over kleine maten die we volledig naar wens kunnen samenstellen en verpakken in private label, neutraal of in onze huisstijl MmmBIO. Wilt u meer weten over onze biologische avocado’s? Neem dan contact op met ons salesteam. Zij kunnen u er alles over vertellen: sales@otc-organics.com of +31(0) 320 289 030.

IMG_4827 crop

IMG_2304
11 okt
OTC deelnemer Fruit Attraction in Madrid

OTC staat dit jaar voor het eerst met een stand op de Fruit Attraction in Madrid, welke plaatsvindt van 18 tot 20 oktober.

Lees artikel
11 sep
BIOLOGISCHE BANANEN UIT ECUADOR

Ons project bevindt zich in het Zuidwesten van Ecuador in de omgeving van de stad Machala.

Lees artikel
14 aug
Peruaans gemberseizoen van start

Sublieme kwaliteit Peruaanse gember

Lees artikel
15 jun
Nieuwe aanvoer Senegalese bio-mango’s bij OTC

Supply Development” volop in beweging bij OTC

Lees artikel
07 jun
OTC ontwikkelt biologisch Colombiaans limesproject

Primeur voor OTC: biologische limoenen uit Colombia

Lees artikel
22 mei
Zachtromige Hass avocado’s uit Peru

Van uitstekende kwaliteit!

Lees artikel