Nieuws

Nieuwsarchief

OTC deelnemer Fruit Attraction in Madrid

OTC staat dit jaar voor het eerst met een stand op de Fruit Attraction in Madrid, welke plaatsvindt van 18 tot 20 oktober. Deze zevende editie van de beurs is een ontmoetingsplek voor producenten en distributeurs. Net zoals voorgaande jaren is er op deze inmiddels erg succesvolle en groeiende beurs voor de groente- en fruitindustrie een Holland paviljoen aanwezig, waar OTC ook aan deelneemt.

Uitbreiding productassortiment
Sinds de oprichting in 2004 is OTC zowel intern als extern enorm gegroeid. De groeiende vraag naar biologische producten heeft ertoe geleid dat OTC zijn productassortiment flink heeft uitgebreid. (Kas)groenten hebben een prominente rol ingenomen en er zijn diverse telersprojecten gestart in West-Afrika, zoals biologische ananas uit Ivoorkust en mango’s uit Burkina Faso en inmiddels zijn er ook jaarrond biologische limes uit Colombia verkrijgbaar. Sinds begin dit jaar worden er ook wekelijks biologische bananen aangevoerd uit Ecuador welke geleverd kunnen worden in elke gewenste kleur. Naast deze producten is er ruime keuze uit meer dan 100 biologische smaakvolle producten.

Totaalpakket
Bij OTC werken we met enthousiaste en toegewijde professionals met een passie voor biologisch. Wij garanderen dat onze producten met de hoogst mogelijke zorg bij onze klanten worden geleverd. Van inkoop, kwaliteitscontrole, opslag, verpakking, logistiek, verkoop en after sales: het leveren van de beste biologische producten begint en eindigt met OTC-Organics. Wij matchen voortdurend vraag en aanbod en vertalen dit naar creatieve oplossingen voor zowel internationale producenten en afnemers. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze stand in het Holland Paviljoen: Hal 10, Stand 10C04. Matthé Hendrikse (Directeur inkoop) en Rein Burger (Inkoopmanager Europa) staan u graag te woord!

11 jan
OTC DEELNEMER BIO-BEURS

Op 17 en 18 januari 2018 wordt de vierde editie van de Bio-beurs gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. Uiteraard zijn wij ook dit jaar weer aanwezig met onze stand!

Lees artikel
20 dec
IFS-CERTIFICAAT HIGHER LEVEL

Naast onze Skal, RIK, Bio Suisse, Demeter, KRAV, QS en Fairtrade certificeringen, hebben wij onlangs ook weer het IFS-certificaat behaald op higher level.

Lees artikel
04 dec
Vandaag gaat het Zuid-Afrikaanse biologische druivenseizoen van start!

Vandaag starten we het seizoen met witte pitloze druiven ‘Early Sweet’ en ‘Prime Seedless’.

Lees artikel
11 okt
OTC deelnemer Fruit Attraction in Madrid

OTC staat dit jaar voor het eerst met een stand op de Fruit Attraction in Madrid, welke plaatsvindt van 18 tot 20 oktober.

Lees artikel
11 sep
BIOLOGISCHE BANANEN UIT ECUADOR

Ons project bevindt zich in het Zuidwesten van Ecuador in de omgeving van de stad Machala.

Lees artikel
14 aug
Peruaans gemberseizoen van start

Sublieme kwaliteit Peruaanse gember

Lees artikel