Nieuws

Nieuwsarchief

OTC deelnemer Fruit Attraction in Madrid

OTC staat dit jaar voor het eerst met een stand op de Fruit Attraction in Madrid, welke plaatsvindt van 18 tot 20 oktober. Deze zevende editie van de beurs is een ontmoetingsplek voor producenten en distributeurs. Net zoals voorgaande jaren is er op deze inmiddels erg succesvolle en groeiende beurs voor de groente- en fruitindustrie een Holland paviljoen aanwezig, waar OTC ook aan deelneemt.

Uitbreiding productassortiment
Sinds de oprichting in 2004 is OTC zowel intern als extern enorm gegroeid. De groeiende vraag naar biologische producten heeft ertoe geleid dat OTC zijn productassortiment flink heeft uitgebreid. (Kas)groenten hebben een prominente rol ingenomen en er zijn diverse telersprojecten gestart in West-Afrika, zoals biologische ananas uit Ivoorkust en mango’s uit Burkina Faso en inmiddels zijn er ook jaarrond biologische limes uit Colombia verkrijgbaar. Sinds begin dit jaar worden er ook wekelijks biologische bananen aangevoerd uit Ecuador welke geleverd kunnen worden in elke gewenste kleur. Naast deze producten is er ruime keuze uit meer dan 100 biologische smaakvolle producten.

Totaalpakket
Bij OTC werken we met enthousiaste en toegewijde professionals met een passie voor biologisch. Wij garanderen dat onze producten met de hoogst mogelijke zorg bij onze klanten worden geleverd. Van inkoop, kwaliteitscontrole, opslag, verpakking, logistiek, verkoop en after sales: het leveren van de beste biologische producten begint en eindigt met OTC-Organics. Wij matchen voortdurend vraag en aanbod en vertalen dit naar creatieve oplossingen voor zowel internationale producenten en afnemers. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze stand in het Holland Paviljoen: Hal 10, Stand 10C04. Matthé Hendrikse (Directeur inkoop) en Rein Burger (Inkoopmanager Europa) staan u graag te woord!

Imprimir
11 okt
OTC deelnemer Fruit Attraction in Madrid

OTC staat dit jaar voor het eerst met een stand op de Fruit Attraction in Madrid, welke plaatsvindt van 18 tot 20 oktober.

Lees artikel
11 sep
BIOLOGISCHE BANANEN UIT ECUADOR

Ons project bevindt zich in het Zuidwesten van Ecuador in de omgeving van de stad Machala.

Lees artikel
14 aug
Peruaans gemberseizoen van start

Sublieme kwaliteit Peruaanse gember

Lees artikel
15 jun
Nieuwe aanvoer Senegalese bio-mango’s bij OTC

Supply Development” volop in beweging bij OTC

Lees artikel
07 jun
OTC ontwikkelt biologisch Colombiaans limesproject

Primeur voor OTC: biologische limoenen uit Colombia

Lees artikel
22 mei
Zachtromige Hass avocado’s uit Peru

Van uitstekende kwaliteit!

Lees artikel