Nieuws

Nieuwsarchief

Zachtromige Hass avocado’s uit Peru

In hét avocadogebied ten Noorden en Zuiden van Lima worden onze Hass avocado’s geteeld door lokale telers. Onze Peruaanse leverancier begeleidt deze mensen en is daarbij ontzettend betrokken en doet dat met veel passie. Met oog voor zowel de teler als de natuur is het hun doel om de beste verse producten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de markt. Door middel van intensieve controle, kennisdeling, begeleiding, coaching en financiële steun wordt de kwaliteit en ook de biologische integriteit naar een hoger niveau getild. Onze leverancier geeft de gemeenschap waardevolle handvaten en kennis om te groeien en dit alles in harmonie met de natuur. Een ontzettend mooi bedrijf en we zijn er trots op dat we al jaren met deze leverancier mogen samenwerken.

IMG_3466  IMG_3444

Deze biologische Hass avocado’s hebben een rijke en zachtromige smaak en zijn van uitstekende kwaliteit die we tot oktober kunnen leveren. Op dit moment beschikken we vooral over kleine maten die we volledig naar wens kunnen samenstellen en verpakken in private label, neutraal of in onze huisstijl MmmBIO. Wilt u meer weten over onze biologische avocado’s? Neem dan contact op met ons salesteam. Zij kunnen u er alles over vertellen: sales@otc-organics.com of +31(0) 320 289 030.

IMG_4827 crop

IMG_2304
15 jun
Nieuwe aanvoer Senegalese bio-mango’s bij OTC

Supply Development” volop in beweging bij OTC

Lees artikel
07 jun
OTC ontwikkelt biologisch Colombiaans limesproject

Primeur voor OTC: biologische limoenen uit Colombia

Lees artikel
22 mei
Zachtromige Hass avocado’s uit Peru

Van uitstekende kwaliteit!

Lees artikel
10 mei
Jaarrond biologische bananen uit Ecuador

OTC breidt assortiment uit met jaarrond biologische bananen uit Ecuador

Lees artikel
12 apr
Jaarrond wekelijks biologische ananassen uit Ivoorkust

In 2014 zijn wij gestart met de ontwikkeling van biologische ananasteelt in Ivoorkust in samenwerking met een telerscoöperatie uit de regio.

Lees artikel
10 apr
OTC investeert in biologische mangosector in Burkina Faso

Samen met partner Sanlé Sechage Export uit Banfora investeren wij in de bouw van een nieuw pakstation met mango sorteerlijn.

Lees artikel